DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 3. APRIL!  Bikovi u planovima za zajedničku budućnost, Lavove očekuju finansijski dobitak!

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Apr.2023, 07:31

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 3. APRIL! Bikovi u planovima za zajedničku budućnost, Lavove očekuju finansijski dobitak!

Evo šta svi očekuju horoskopski znak:
IZNAD LJUBAV: Bićete umereni na prošlost, zbog čega nećete imati nove mogućnosti za ljubav, niti će vas ona zanimati. POSAO: Moguće su manje, ali pozitivne promene u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.
BIK LJUBAV: Sa partnerom ćete razgovarati o zajedničkoj budućnosti, što će vašom vezi dati veći značaj. POSAO: Problemi u procesu rada, a možda ćete započeti novi posao. ZDRAVLJE: >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Povreda.
BLIZANCI LJUBAV: Danas ćete biti veoma elokventni, ali možda više sarkastični da biste privukli ljude koji vas ne poznaju dobro. POSAO: Može doći do kvara u sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Dobro.
RAK LJUBAV: Neko iz vaše prošlosti će se vratiti u vaš život. POSAO: Bićete veoma nervozni i pomalo agresivni, što može dovesti do problema u odnosu sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Povrede.
LAV LJUBAV: Morate da naučite da ponekad prepustite „scenu” voljenoj osobi. Nije lako biti uvek u svojoj senci. POSAO: Možete zaraditi od kupovine i prodaje nekretnine. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.
DEVICA LJUBAV: Najbolje što možete očekivati danas je stabilnost ljubavne veze. Neko iz prošlosti bi se mogao vratiti u vaš život. POSAO: Uspeh u marketingu i medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.
pekels.com
ljubav VACANCI LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko nosi neku vrstu uniforme, jer vas takvi ljudi u ovom periodu privlači. POSAO: Nesporazumi u privatnom ili porodičnom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.
SCORPION LJUBAV: Bićete veoma usredsređeni na veze i bićete spremni da uložite napore da postignete harmoniju. POSAO: Možete započeti neki samostalan posao. ZDRAVLJE: Stabilno.
STRELAC LJUBAV: Još uvek ste u fazi u kojoj je moguće da vam se padne neko sa kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Biće kadrovskih promena na radnom mestu. ZDRAVLJE: Neuralgija.
JARAC LJUBAV: Imate više obaveza da biste našli vremena i energije za ljubav. Zato ne možete očekivati povoljan razvoj događaja. POSAO: Uspeh u visoko specijalizovanim delatnostima. ZDRAVLJE: Stabilno.
VODOLIJA LJUBAV: Bićete skloni fantaziji, što inače nije slučaj. Zato biste mogli da imate osećanja prema nekome sa kim nemate šanse da budete. POSAO: Želite promenu i radite za to. ZDRAVLJE: Osetljivo varenje.
RIBA LJUBAV: Ovo nije dobar dan za ljubav, jer ćete se osećati emocionalno ugroženo i možda povređeno. POSAO: Može se desiti da imate problem u partnerskom poslu ili sa kolegama. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.
Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459 Pratite nas na društvenim mrežama



Detaljnije



Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 3. april

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Apr.2023

Iznad. Razmislite kako treba da animirate osobu. Izbegavajte rivalstvo ili konkurentske uloge u vašoj vezi sa svojim romantičnim partnerom.. Ne očekujete nemoguća rešenja, već prikupite sve potrebne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Obratite pažnju na uredniji način života i pravilnu...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.