Dnevni horoskop za 3. april

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Apr.2023, 07:31

Dnevni horoskop za 3. april

Iznad
Razmislite kako treba da animirate osobu. Izbegavajte rivalstvo ili konkurentske uloge u vašoj vezi sa svojim romantičnim partnerom.
Ne očekujete nemoguća rešenja, već prikupite sve potrebne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Obratite pažnju na uredniji način života i pravilnu ishranu.
Bik
Pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls je dovoljan da osetite veliki emocionalni zanos koji vas približava sa voljenom osobom. Ako ste dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << efikasno, dobijate novi dobitak i moralnu satisfakciju. Ne propustite dobru priliku. U odličnoj ste formi.
Blizanci
Budite umereni u zahtevima prema voljenoj osobi. Uživaćete u susretu sa bliskim prijateljima i nečijoj pažnji.
Nečija priča ima suprotan efekat na vas. Nema potrebe da se zanosite u različitim pravcima i oporezujete se ambicioznim ciljevima. Izaberite pažnju na pravilnu ishranu.
Rak
Izbegavajte napete situacije pri susretu sa voljenom osobom, važno je da među vama postoji dobre namere.
Ako želite da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, morate imati precizne ciljeve. Pokušajte da pravilno usvojite svoju pozitivnu energiju.
Lav
Očekuje vas prijateljsko iznenađenje. Priuštite sebi neke lepe sitnice i dobro društvo.
Saradnja vas obavezuje da striktno postujete zajednička pravila, kao i da postujete različite afinitete.
Unesite više tečnosti u svoje telo.
Virgin
Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sredini.
Ponekad je potrebno preduzeti različite mere predostrožnosti. Dobro ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Relaksacija će vas zadovoljiti, ostavite se.
Vacanci
Vaš partner deluje sumnjičavo i to se odražava u vašoj neraspoloženosti. Ne želite da se svađate oko sitnica koje vas nepotrebno rastu. Očekuju vas različite obaveze, potrebno je da se dobro organizujete u susret sa saradnicima. Tražite nečiju podršku na vreme. Izbegavajte stresne situacije koje psihički uznemiraju.
Škorpija
Važno je tačno odgovoriti na nečija pitanja. Očekuje vas odlično raspoloženje u društvu voljene osobe. Ponekad sve izgleda relativno ili neobično. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju iz različitih uglova. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravu, opustite se.
Strelac
U ljubavnoj vezi nije dozvoljeno sve što želite, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Uvek birajte najbolje rešenje. Različite okoline su na vašoj strani. U velikoj ste prilici da ostvarite uspešne rezultate, budite uporni u svojim namerama. Priuštite sebi omiljenu zabavu u paru, kao recept za dobro raspoloženje.
Jarac
Delujte uznemireno, tražite nečiji oproštaj i izbegavate emocionalno rivalstvo. Kontrolišite svoj impuls. Ne možete prevariti saradnike pričom koja privlači vašu sujetu i ignorisati nečiju oštruumnost. Uživajte u opuštanju uz omiljeni hobi.
Vodolija
Konačno ste saznali da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Postupite po svojoj savesti. Opusti se. Budite pažljivi i ne rizikujte u stvarima o kojima ne znate dovoljno ili u situacijama kada postoji neka vrsta zabrane. Ulepšajte raspoloženje, obratite pažnju na svetle sadržaje.
Riba
Podstaknite svoju emocionalnu inspiraciju i osećaj za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima. Imate dobru intuiciju u poslovnim cenama. Važno je da pravilno istaknete svoje profesionalne sposobnosti i da se nađete u dobroj veri. U odličnoj ste psihofizičkoj formi. Uživajte u danima vikenda.
Pratite nas na našem Fejsbuk i instagram strana i Tvitter red.
Detaljnije



Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.