Žene koje ne vole mlađe muškarce: Otkriva ih horoskop

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Jul.2023, 12:32

Žene koje ne vole mlađe muškarce: Otkriva ih horoskop

Koje su to žene koje ne vole mlađe muškarce? Odgovor na ovo pitanje daće nam astrologija. Ove pripadnice zodijaka veoma dobro znaju kako da razlikuju ležernu, koja služi samo za zabavu, i ozbiljnu vezu. Oni takođe znaju šta žele od svog života i od muškarca, zbog čega bi odbacili mogućnost veze sa nekim mlađim od njih. A koje su to predstavnice zodijaka. Žene koje ne vole mlađe muškarce Škorpija Žena Škorpija može da završi u krevetu s mlađim muškarcem i da maksimalno uživa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Ali ako bi otišao i pitao je za vezu ili brak, onda bi ga ladno odbila jer mu jednostavno ne veruje. Škorpija smatra da su mlađi muškarci nezreli, da varaju na svakom koraku, da će, pre ili kasnije, potražiti neku mlađu. U njih se jednostavn0 ne može pouzdati. Osim toga, plaše se da će biti finansijski iskorišćene, naročito ako muškarac nije dobro situiran. U mislima bi ga tretirala kao žigola i ništa više. Bik Žena Bik ne može da se oseća bezbedno sa mlađim muškarcem. A za nju je sigurnost u vezi nešto glavna stvar. Ona nije u istoj fazi kao on i smatra da se jaz između njih ne može premostiti. Mlađu muškarac joj ne pruža potrebnu stabilnost i zato bi ga odbila kao partnera. Ali ne kao ljubavnika. Isto kao žena Škorpija… Seks je jedno, veza nešto sasvim drugo. U krevetu se mogu dobro zabaviti. I na tome će se i završiti. Jarac Žena Jarac ostavlja snažan utisak na mlađe muškarce. Oni je vide kao svoju “učiteljicu” u svemu, a posebno u seksu. Takođe njen stav ili stil ih jako privlače, pa nije čudo što zaljubljuju u nju i žele vezu. Ali ona to nikada ne bi prihvatila, jer jednostavno vidi koliki jaz ih deli i da imaju različite potrebe. Ona zna da je mlađi muškarac nezreo i da se može  predomisliti svakog trena – i odustati od nje. Tako da mu uopšte ne veruje. Na kraju krajeva, nije joj potrebno “dete” nego partner. Doživeti orgazam: Da li jurnjava za orgazmom ubija užitak u seksu     Ranka Bulatovic Deagreez/gettyimages.co.ukThe post Žene koje ne vole mlađe muškarce: Otkriva ih horoskop appeared first on Lepota i zdravlje.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Škorpija

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Žene koje ne vole mlađe muškarce: Otkriva ih horoskop

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023

Home Horoskop Astro svet Žene koje ne vole mlađe muškarce: Otkriva ih horoskop Koje su to žene koje ne vole mlađe muškarce? Odgovor na ovo pitanje daće nam astrologija. Ove pripadnice zodijaka veoma dobro znaju kako da razlikuju ležernu, koja služi samo za zabavu, i ozbiljnu vezu.. Oni takođe...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.