Izvor: Pančevac-online.com, 11.Apr.2023, 19:54

STRAŠNE SCENA NA BANOVOM BRDU: Grobari bakljama napadali žandarmeriju

Vatrene pristalice Partizana napravile su veliki haos tokom derbija 30. kola prvenstva Srbije protiv Čukaričkog. Grobari su u uvodnim minutama čak četiri puta prekidali meč bacavši baklje u teren, a kada je sudija Milan Mitić odlučio da prekine meč dok se ne isprazni tribina, nastao je veliki haos. Žandarmerija je dobila zadatak da izbaci grobare […] The post STRAŠNE SCENA NA BANOVOM BRDU: Grobari bakljama napadali žandarmeriju appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meč Čukaričkog i Partizana prekinut zbog incidenata publike, nastavlja se sutra

Izvor: Beta, 11.Apr.2023

Utakmica Super lige Srbije između fudbalera Čukaričkog i Partizana na Banovom brdu odložena je za sutra posle nekoliko prekida zbog bacanja na teren baklji i iščupanih sedišta s tribina.Ovaj derbi meč 30. kola domaćeg šampiona nastaviće se sutra od 18.00.Pristalice crno-belih su u uvodnih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.