Meč Čukaričkog i Partizana prekinut zbog incidenata publike, nastavlja se sutra

Izvor: Beta, 11.Apr.2023, 19:56

Meč Čukaričkog i Partizana prekinut zbog incidenata publike, nastavlja se sutra

Utakmica Super lige Srbije između fudbalera Čukaričkog i Partizana na Banovom brdu odložena je za sutra posle nekoliko prekida zbog bacanja na teren baklji i iščupanih sedišta s tribina.Ovaj derbi meč 30. kola domaćeg šampiona nastaviće se sutra od 18.00.Pristalice crno-belih su u uvodnih 17 minuta utakmice izazvali nekoliko prekida ubacivanjem baklji na teren, uz skandiranje "Uprava napolje!". Glavni arbitar Milan Mitić je potom odlučio da igrače pošalje u svlačionice.Posle desetak minuta pauze i pražnjenja dela istočne tribina gde su bili navijači Partizana, utakmica je nastavljena ali se nije dugo igralo. Usledili su novi prekidi - ovog puta zbog bacanja dva iščupana sedišta na teren, zbog čega je sudija ponovo prekinuo meč i zatražio kompletno pražnjenje istočne tribine.Na kraju, iako je cela istočna tribina ispražnjena, odlučeno je da se utakmica, prekinuta u 21. minutu  igre, nastavi sutra od 18.00.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAJ IGRAČ PARTIZANA JE SAOPŠTIO SUDIJAMA DA SE CRNO-BELI NE VRAĆAJU NA TEREN: Pogledajte trenutak definitivnog prekida meča! VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Apr.2023

Derbi meč između Čukaričkog i Partizana obeležile su nove sramne scene sa srpskih terena, a utakmica je nakon niza prekida i haotičnih dešavanja sa travnate površine i tribina stadiona „brđana“ i u potpunosti prekinuta. Podsetimo, današnji meč Čukarički – Partizan obeležila je velika...

Nastavak na Pančevac-online.com...

(FOTO) GLUMAC USRED HAOSA NA BANOVOM BRDU! Milan Vasić u šoku od navijača zbog kojih utakmica NEĆE BITI NASTAVLJENA

Izvor: Blic, 11.Apr.2023

Derbi meč između Čukaričkog i Partizana dva puta je prekinut zbog divljanja gostujućih navijača, da bi potom bila doneta odluka da se utakmica danas ne nastavi.

Nastavak na Blic...

Haos se nastavlja! Čukarički - Partizan opet odloženo!

Izvor: 24sedam.rs, 12.Apr.2023, 16:02

Meč je prekinut zbog incidenata koje su izazvali navijači crno-belih

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.