Izvor: Kolektiv.co.rs, 06.Avg.2021, 00:04

Čestitka generalnog direktora SZC povodom Dana rudara Srbije

Povodom veličanstvenog praznika, Dana rudara Srbije, upućujem najiskrenije čestitke zaposlenima u Serbia Zijin Copper, Serbia Zijin Mining, građanima Bora i Majdanpeka, kao i ostalima koji su zaposleni u rudarskoj industriji. Duboko poštujem težak i visokorizičan posao rudara i cenim njihov rad i trud. Želim svima da se zahvalim i izrazim divljenje zbog zalaganja u obavljanju … Članak Čestitka generalnog direktora SZC povodom Dana rudara Srbije se pojavljuje prvo na Kolektiv.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ziđin koper čestitao Dan rudara i najavio puštanje u rad sistema za prečišćavanje gasova

Izvor: Danas, 06.Avg.2021

Kompanija Srbija Ziđin koper (Serbia Zijin Copper) čestitala je danas Dan rudara Srbije svojim zaposlenima i građanima Bora i Majdanpeka, kao i svima koji su zaposleni u rudarskoj industriji i najavila da će do kraja meseca pustiti u rad novi sistem za prečišćavanje dimnih gasova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.