Godišnji horoskop 2024. Jarac: Dobitak preko starije osobe!

Izvor: Svet plus, 12.Dec.2023, 13:03

Godišnji horoskop 2024. Jarac: Dobitak preko starije osobe!

Godišnji horoskop za 2024. godinu za znak Jarac donosi dobitak preko starije osobe, verovatno rođaka ili nekog baš bliskog prijatelja.

Jarčevi će se u ovoj 2024. godini boriti sa tim šta je dobro da urade, a šta nije, šta je ispravno, a šta ne... Nesigurnost će im remetiti sve ono što rade samostalno i o čemu treba da donesu odluku.

Novac stiže preko starije osobe iz porodice ili preko nekog bliskog prijatelja. Bez obzira kakav je dobitak u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pitanju, ne trošite ga olako.

Sreću u braku će imati svi oni koji se budu odlučili da sa partnerom provode malo bezbrižnije vreme, a probleme malo ostave sa strane. Ono što može da se reši, rešićete, ono što ne može i onako nije vredno brige i gubljanja vremena.

Brakovi koji su non stop na nekoj klackalici, sada se mogu završiti, tome će doprineti i susret sa osobom koju ili nisu dugo videli ili nije iz njihovog mesta, a zbog koje će Jarčevi početi da razmišljaju o tome da odnos u kojem su i nije baš nešto što žele u budućnosti.

Slobodni pripadnici znaka Jarac u 2024. godini mogu upoznati osobu koja će im ulepšati ljubavni život.

Kada je zdravlje u pitanju, treba baciti akcenat na zdravu ishranu i na neku fizičku aktivnost.

Dnevni horoskop OVDE

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za decembar OVDE.


Godišnji horoskop OVDE.
Pogledaj vesti o: Godišnji horoskop,   Horoskop - Jarac

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.