Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIMEONE O FINALU LIGE ŠAMPIONA: Nema favorita

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone izjavio je za španski radio “La Red” da u finalu zakazanom za 28. maj u Milanu šanse za trijumf imaju obe ekipe.

– Šanse su podjednake, nema favorita. Poznajemo se dobro, igrali smo već jedni protiv drugih… A naš cilj je, naravno, pobeda.
Atletiko je na putu ka finalu savladao prvo Barselonu, pa Bajern iz Minhena, a u finalu ga očekuje sudar sa još jednim velikanom. Malo ko je verovao, pa ipak…
KRAJ MAGIJE: >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Rijad Marez pred odlaskom iz Lestera

– Pokazali smo da nije nemoguće. Ovo više nije život, već fudbal. A ako nekome nije jasno kako smo ovde gde smo – dali smo gol Bajernu u Minhenu. To nije lako, rekao je Simeone, a potom je prokomentarisao i pitanje vezano za milanski Inter, Lacio i reprezentaciju:
– Naravno da bih voleo! Ali nisam očajan zbog toga što još nisam. Dogodiće se, zaključio je Simeone.
U REALU PRELOMILI: Zidan ostaje trener!
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.