Predsednik Napolija ljut na igrače i trenera

Izvor: N1 televizija, 16.Feb.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Napolija ljut na igrače i trenera

Real Madrid je pobedio Napoli rezultatom 3:1 u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a čini se da je taj poraz najteže pao predsedniku italijanskog kluba Aureliju de Laurentisu.

“Nedostajalo nam je pravog napolitanskog borbenog duha. Jedini koji je to pokazao bio je Insinje, a on je i dao gol. Ostali jednostavno nisu postojali na terenu. Izgleda da su bili očarani ili uplašeni velikim Realom koji čak i nije igrao tako dobro“, rekao je Italijan posle >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << meča.

On je posebno zamerio igračima na ležernom stavu.

“Mogli smo da izgubimo sa pet ili šest razlike. U Napulju će u revanšu da proključa stadion, ali se plašim da će igrači da padnu skroz ako i revanšu Real postigne gol. Kada ste mladi, morate da budete skromni, ne arogantni, ali večeras naši igrači uopšte nisu bili na terenu. Ipak, ne želim da ih kažnjavam“.

Laurentis je imao zamerku i za trenera, koji je tražio da mu se dovedu određeni igrači, za koje je klub izdvojio veliki novac, a sada ne igraju.

“Ne želim da ulazim u odluke trenera. Možda se ne slažem sa njim, ali mi ne pada na pamet da analiziram njegov izbor igrača. Trošim toliko novca, a na kraju uvek igraju isti fudbaleri. Ne kažem da je Milik trebalo da počne večerašnji meč, ali bih voleo da vidim malo više eksperimentisanja sa ekipom. Umesto toga, ljudi očajnički pokušavaju da brane neke svoje pozicije, a trebalo bi da se bore za klub i navijače. Ali, nisu navijači glupi. Znaju da ako izgubiš meč, moraš da vidiš na koga možeš da računaš“.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.