Na Enfildu smo videli sve osim golova, Barsu spasila prečka! (POLUVREME) (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Enfildu smo videli sve osim golova, Barsu spasila prečka! (POLUVREME) (video)

Nema pogodaka, ali ima odličnog fudbala večeras u Ligi šampiona.

Trenutno su u toku dve utakmice osmine finala Lige šampiona, a na poluvremenu ni na jednoj nije bilo golova.

Liverpul je dobro otvorio meč protiv Bajerna, domaćin je zapretio preko Salaha u 12. minutu, ali je nekoliko trenutaka nakon toga Matip mogao da postigne autogol. Nakon greške Alisona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Koman je zatresao spoljni deo mreže.

Ponovo je Egipćanin bio opasan po protivnika, ali nije uspeo da zahvati loptu glavom onako kako je želeo.

Kimih je u 27. minutu zaradio žuti karton koji ga suspenduje sa revanša u Minhenu.

Najbolju šansu u prvom delu meča imao je Mane koji se u 33. minutu propisno obrukao pošto nije uspeo da pogodi gol nakon odbijene lopte.

Sedam minuta kasnije Matip se našao u kaznenom prostoru, ali nije uspeo da kruniše golom odličnu akciju "Redsa".

Lion je odigrao sasvim dobrih 45 minuta protiv Barselone, iako su Španci prvi zapretili preko Mesija koji je pokušao iz slobodnog udarca.

Najbolju šansu u prvom delu meča imao je Terije, Francuz je gađao sa distance i zatresao prečku gola Ter Štegena koji je dokačio loptu i preusmerio je u okvir gola.

Ponovo je Mesi mogao da postigne gol za svoju ekipu, Argentinac je unutar kaznenog prostora gađao preko gola, pa promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Henderson: Dobro je, živi smo

Izvor: MozzartSport.com, 20.Feb.2019, 00:31

Opšti utisak je da je Liverpul bio bolji od Bajerna u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Redsi su više napadali, imali više šansi, više želili pobedu, ali.. U Minhen idu bez prednosti. "Razočarani smo što nismo uspeli da postignemo barem jedan gol. Ali sačuvali smo svoju mrežu, dobro...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zver (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Feb.2019

Nemački mediji i navijači nisu sinoć imali dilemu. Havi Martinez je izneo na leđima utakmicu Bajerna na Enfildu i omogućio remi bez golova koji Bavarcima donosi blagu prednost uoči revanša osmine finala Lige šampiona za tri nedelje. Neverovatno dobar meč odigrao je 30-godišnji vezista iz Baskije....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.