Gospodin Simeone sigurno nije skakao od sreće što nas je izvukao

Izvor: B92, 18.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gospodin Simeone sigurno nije skakao od sreće što nas je izvukao"

Trener Liverpula Jirgen Klop imao je zanimljiv komentar nakon žreba za osminu finala Lige šampiona u Nionu.

Redsi su za protivnika dobili Atletiko, a nemački stručnjak veruje da Madriđani nisu baš najsrećniji bili posle izvlačenja.

"Zanimljiv žreb. Pre izvlačenja sam mislio da ćemo u Madrid, protiv Reala ili Atletika, i bio sam u pravu. Imam neke fantastične uspomene iz Madrida, ali ovoga puta igramo protiv Atletika na njihovom terenu. Biće teško, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali ne mislim ni da je gospodin Simeone skakao od sreće zato što je dobio Liverpul", našalio se Klop.

Od tog dvomeča ljubitelji fudbala očekuju dobar fudbal.

"Radi se o dve ekipe koje su navikle da igraju dinamično. Istina, govorimo o drugačijim stilovima fudbala, ali obe ekipe su navikle da igraju na taj način i zbog toga će nam biti teško, baš kao i njima", dodao je Klop.

Liverpul je prošle sezone upravo u Madridu, na stadionu Vanda Metropolitano, postao prvak Evrope, kada je u finalu savladao Totenhem sa 2:0.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.