Priznanje Federera o Novaku i Nadalu: Oni su me motivisali da budem bolji (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Dec.2016, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje Federera o Novaku i Nadalu: Oni su me motivisali da budem bolji (VIDEO)

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer dao je zanimljivu izjavu o rivalstvu sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom.

Slavni Švajcarac, koji se na teren vraća početkom 2017. godine, rekao je da bi osvojio isti broj titula da se Srbin i Španac nisu pojavili, a da su obojica i te kako uticali na njegovu karijeru.

- Bez Đokovića i Nadala verovatno ne bih imao karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kakvu imam, jer su mi uvek bili motivacija da dam više od sebe. Ne znam da objasnim, ali mislim da bih i bez njih osvojio isti broj titula. Pojavili bi se neki drugi igrači da nije bilo njih - rekao je Federer.

On je u karijeri osvojio ukupno 88 titula, od čega 17 gren slemova.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Federer: Bez Noleta i Rafe nikada ne bih bio što jesam

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2016

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer dao je zanimljivu izjavu o rivalstvu sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom...Slavni Švajcarac, koji se na teren vraća početkom 2017. godine, rekao je da bi osvojio isti broj titula da se Srbin i Španac nisu pojavili, a da su obojica i te...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.