Federer pobesneo zbog poteza Nišikorija: Ovakvu reakciju na stolici skoro nismo videli! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jan.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer pobesneo zbog poteza Nišikorija: Ovakvu reakciju na stolici skoro nismo videli! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Švajcarski teniser Rodžer Federer je na sjajan način savladao Keija Nišikorija na Australijan openu, i postao najstariji teniser od 1991. godine koji će igrati u četvrtfinalu jednog gren slema.

U petom setu je Federer svojim gestovima pokazao frustraciju, što nismo navikli >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na njega tokom karijere.

Japanac je tražio medicinski tajm-aut zbog problema sa leđima, sredinom petog odlučujućeg seta, u to u momentima kada je Federer bio u seriji od tri gema.

Svestan da mu je na taj način zaustavljen nalet, Federer je prvo pobacao kese sa svoje klupe, a nakon što je popio vodu, bacio je flašicu.

To ga ipak sve nije poremetilo da zakaže narednu borbu sa Mišom Zverevim.

Federer seemed to be angry after Nishikori asked for MTO on the middle of 5th set pic.twitter.com/pve7Joiy3O

— BreakPointBR (@BreakPointBR) January 22, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer osvaja poene i kada ne prebaci lopticu preko mreže (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2017

Trijumfom protiv Keija Nišikorija od 3:2 Rodžer Federer je uspeo da se plasira u četvrfinale Australijan opena. Da je u šampionskoj formi pokazao je sa nekoliko vrhunski poteza u duelu sa Japancem...Jedan od njih je i poen koji je osvojio fenomenalnim bekendom, kad aje loptica prošla pored mreže...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.