Federer: Uživam u igranju protiv Rafe i kad izgubim u tri seta, žalim zbog švajcarskog finala

Izvor: Blic, 24.Jan.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Uživam u igranju protiv Rafe i kad izgubim u tri seta, žalim zbog švajcarskog finala

Rafael Nadal sprečio je švajcarsko finale na Australijan openu pobedom nad Rodžerom Federerom, koji žali što se za trofej prvog grend slema u sezoni neće boriti protiv Stanislasa Vavrinke.

"Bio je težak meč, nadigrao me je ovako više puta, bio je bolji i zasluženo pobedio. Nisam siguran da sam servirao dobro kao što mogu. Bio sam pod pritiskom zbog nedostatka šansi da ga ugrozim, često nisam mogao da uradim ono što želim. Uživam da igram protiv njega, to su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uvek veliki mečevi zbog kojih treniramo. Nije dobro kada izgubim u tri seta, ali sam opet uživao, nisam razočaran", rekao je Federer.

Nekadašnji broj jedan nije očekivao slabiju partiju Nadala zbog žuljeva na levoj ruci.

"Voleo bih da sam pobedio i da smo imali švajcarsko finale u Melburnu, žaliću zbog toga. Mislim da sam dobro započeo sezonu i osećam da me najbolje partije tek čekaju. Ovo je korak u pravom smeru i verujem da će ovo biti dobra godina za mene", naglasio je Federer.

Naslednik trostrukog šampiona Novaka Đokovića u Australiji biće Nadal ili Vavrinka, a finale je na programu u nedelju od 9:30.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Federer: Uživam u igranju protiv Rafe i kad izgubim u tri seta, žalim zbog švajcarskog finala

Izvor: Dzungla.org, 24.Jan.2014

Rafael Nadal sprečio je švajcarsko finale na Australijan openu pobedom nad Rodžerom Federerom, koji žali što se za trofej prvog grend slema u sezoni neće boriti protiv Stanislasa Vavrinke.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.