Makedonski pevač pronađen mrtav

Izvor: B92, 07.Jul.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonski pevač pronađen mrtav

Popularni makedonsnki pevač Vlatko Ilievski pronađen je mrtav u njegovom automobilu u Skoplju, saopštila je policija.

Ilievski je 2011. godine predstavljao Makedoniju na Evroviziji sa pesmom "Rusinka", a godinama je bio član grupe "Moral".

Prema lokalnim medijima, Ilievski je pronađen po anonimnoj dojavi, a za sada nisu poznati uzroci smrti.

U policijskom biltenu je objavljeno da je premunuli V. I. (33) iz Skoplja pronađen sinoć oko 23.00 u automobilu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "tojota" u ulici Treća makedosnka brigada.

“Uviđaj je na licu mesta izvršio javni tužilac i ekipa za uviđaj skopske polcije, a po nalogu tužioca telo je predato na obdukciju", navodi Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makedonski pevač sa Eurosonga pronađen mrtav

Izvor: Story, 07.Jul.2018

Popularni makedonsnki pevač Vlatko Ilievski pronađen je mrtav u njegovom automobilu u Skoplju, saopštila je policija. Ilievski je 2011. godine predstavljao Makedoniju na Evroviziji sa pesmom “Rusinka”, a godinama je bio član grupe “Moral”. Prema lokalnim medijima, Ilievski je pronađen po...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.