Milan Stanković na Evroviziji u plavom fraku sa medvedićima

Izvor: S media, 21.Maj.2010, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Stanković na Evroviziji u plavom fraku sa medvedićima

Milan Stanković imao je uspešnu drugu probu danas u Telenor areni i pokazao se u još boljem svetlu. Odmah na samom početku druge probe kada su Milan i igrači iskočili iza providnih pokretnih ploča videla se velika promena u vidu kostima.

Milan je obukao plavi frak, ljubičastu majicu, plave pantalone i roze cipele. Sve to je upotpunjeno neobičnim asesoarom koji čine medvedići i igračke. Plesačice su bile u Lejdi Gaga fazonu, a plesači su pratili Milanov plavi autfit.

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />Ipak koreografija koju je uradila Milica Cerović ni na koji način nije inovativna i nerazumljivo je na koji način su izabrani plesači koji se ne uklapaju uz Milanov izgled. Pokreti robota, malo skakutanja i iznenadno pojavljivanje plesača iza Milana vraćaju nas u devedesete i umanjuju efektnost nastupa.

Srpska delegacija je naložila da se u odnosu na prvu probu promene neki uglovi snimanja kamere i da se srebrne kugle spuste deset sekundi ranije nego na prošloj probi.

Na kraju pesme uz pirotehničke efekte Milan se zahvalio prisutnima u areni koji su ga nagradili aplauzom.

Drugu probu možete pogledati ovde:

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/AK4BKVbGim4?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerAK4BKVbGim4", "ytplayerAK4BKVbGim4", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.