Kako vam se dopada Milanov nastup na probi?

Izvor: Blic, 21.Maj.2010, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako vam se dopada Milanov nastup na probi?

Milan Stanković je juče u „Telenor areni“ u Oslu imao drugu probu i ovoga puta je predstavnik Srbije nastupio u kostimu koji će nositi i 25. maja u prvom polufinalu. Učestvujte u našoj anketi i ocenite Milanov nastup.

Milan je bio u plavoj jakni koja podseća na frak, ljubičastoj majici, plavim pantalonama i roze patikama.

Njegovi prateći vokali Saška Janković i Zorica Brkić su se pojavile u ekstravagantnim providnim belim haljinama koje podsećaju na venčanice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili balske haljine.

Sa druge strane, plesači Aleksandar Jelenković i Marko Stojiljković su imali odeću sličnu Milanovoj, prekrivenu šljokicama.

Zajedno sa velikim svetlucavim kuglama kojima je bina ukrašena, vizuelnom utisku je doprinelo i efektno pozadinsko osvetljenje koje menja boju u ritmu muzike.

Anketa

Kako vam se dopada Milanov nastup na probi?

Oduševio je

Zadovoljavajuće

Mora bolje

Razočaravajuće

snimam...

radim...

Glasaj

Glasaj Rezultat

$(document).ready(function(){ $(".poll-buttons").slideDown('fast'); });

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Stanković nastupa u plavom fraku (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 21.Maj.2010

Naš predstavnik na ovogodišnjem Evrosongu, Milan Stanković, naporno se priprema za polufinalni nastup koji ga čeka 25. maja. Mladi pevač je juče u ’Telenor areni’ u glavnom gradu Norveške imao svoju drugu probu, na kojoj je pokazao i kostim u kom će se

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Milan Stanković na Evroviziji u plavom fraku sa medvedićima

Izvor: S media, 21.Maj.2010

Milan Stanković imao je uspešnu drugu probu danas u Telenor areni i pokazao se u još boljem svetlu. Odmah na samom početku druge probe kada su Milan i igrači iskočili iza providnih pokretnih ploča videla se velika promena u vidu kostima...Milan je obukao plavi frak, ljubičastu majicu, plave pantalone...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.