Sivić: Pokazali zašto su svetski i evropski prvaci

Izvor: Mondo, 07.Okt.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sivić: Pokazali zašto su svetski i evropski prvaci

Selektor mlade reprezentacije Srbije uveren da će ekipa izboriti plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Foto: MN Press

Reprezentacija Srbije do 21 godine pobedila je Republiku Irsku u gostima (3:1) i došla na korak od plasmana u baraž za Evropsko prvenstvo u Poljskoj narednog leta.

"Orlići" igraju odlično u poslednje vreme, ali će zbog nekih ranijih kikseva teško do prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mesta, koje kolo pre kraja zauzima Italija sa tri boda više. Da bi izborili direktan plasman na završni turnir, potrebno je naši igrači da narednog utorka u Gornjem Milanovcu (17 časova) savladaju Sloveniju, ali i da Italija izgubi u gostima od autsajdera Litvanije.

Svestan je selektor Tomislav Sivić da je takav rasplet teško ostvariv, međutim, uveren je da naši fudbaleri i preko doigravanja mogu do Poljske.

"Videćemo mogu li Litvanci da iznenade Italijane i tako nam omoguće direktan plasman na Evropsko prvenstvo. Ukoliko se to i ne dogodi, 'overićemo' plasman preko baraža", optimisa je Sivić.

Optimista je s razlogom, jer su naši fudbaleri u Irskoj pakazali izuzetnu ozbiljnost i motivisanost. Iako su gubili i promašili penal, "orlići" su uspeli da preokrenu i pobede 3:1.

"Veoma teška utakmica je iza nas. Momci su pokazali da nisu slučajno evropski i svetski prvaci, podigli su se posle primljenog gola, pokazali karakter i odigrali neverovatnih pola sata. Velika, vredna pobeda", zadovoljan je selektor.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.