Orlići plasman na EP slavili u Stefan Braunu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Okt.2014, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlići plasman na EP slavili u Stefan Braunu (FOTO)

Mladi reprezentativci znali da proslave veliku pobedu protiv dvostrukog evropskog šampiona

Nakon senzacionalnog dvomeča sa mladom reprezentacijom Španije i odlaska na Evropsko prvenstvo, fudbalski heroji Srbije proslavili su pobedu nad, sada već, bivšim šampionima Starog kontinenta u prestoničkom klubu Mr. Stefan Braun.

Utorak u klubu Mr. Stefan Braun poznat je po odličnoj zabavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i nezaboravnom provodu, a dolazak mladih fudbalera bio je vrhunac oduševljenja svih prisutnih. Nakon zasluženih pozdravljanja i ovacija sportistima, svi gosti su uživali u sjajnoj zabavi do ranih jutarnjih časova.

Foto: Promo/Mr. Stefan Braun

Podsetimo, Orlići su nakon remija u Jagodini (0:0), slavili u Kadizu protiv domaćina rezultatom 2:1, ali je njihov trijumf donekle pao u senku nemilih scena u Humskoj na meču ”A” tima protiv Albanije.

Foto: Promo/Mr. Stefan Braun

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAR JE NEKO SLAVIO SINOĆ: Ovako lumpuju "orlići" (FOTKE)

Izvor: 24sata, 15.Okt.2014

Nakon senzacionalnog dvomeča sa mladom reprezentacijom Španije i odlaska na Evropsko prvenstvo, mladi fudbalski heroji sinoć su proslavili pobedu nad, sada već, bivšim šampionima - uz šampanjac i lepe devojke...Utorak je veče za devedesete, jedna od najpopularnijih žurki u klubu Mr. Stefan Braun,...

Nastavak na 24sata...

ORLIĆI ZASLUŽENO NA EP: Dajte Špance da se igramo!

Izvor: Kurir, 16.Okt.2014, 06:46

Pobedu nad španskom reprezentacijom i plasman na Evropsko prvenstvo srpski fudbaleri slavili do zore u popularnom klubu „Stefan Braun“..Fudbaleri mlade reprezentacije Srbije do ranih jutarnjih sati zasluženo su proslavljali pobedu nad Španijom (2:1) i plasman na Evropsko prvenstvo 2015. u Češkoj!..Hinez...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.