Odbojkašice pred četvrtfinalnu borbu sa opasnim Bugarkama - Kako ih drugi put savladati na EP?

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice pred četvrtfinalnu borbu sa opasnim Bugarkama - Kako ih drugi put savladati na EP?

Odbojkašica Srbije Maja Ognjenović rekla je danas da njena ekipa mora da bude ozbiljna i dobro pripremljena za predstojeću utakmicu protiv Bugarske, u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Odbojkašice Srbije igraju u sredu od 16 časova u Ankari protiv Bugarske, u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

"Meč je od posebnog značaja. Bugarska je dobro poznat protivnik, igrale smo na ovom prvenstvu sa njima. Može da bude opasna stvar da ih neozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << shvatimo, pošto smo ih pobedile u grupi.







Poznato je da kada igrate sa istim protivnikom na jednom prvenstvu, nema mnogo slučajeva da se isti protivnik dva puta pobeđuje. Treba da budemo maksimalno ozbiljne i najpripremljenije dočekamo tu utakmicu", rekla je Ognjenović, preneo je Odbojkaški savez.

U prvoj fazi takmičenja Srbija je pobedila Bugarsku sa 3:1.

"One imaju u timu dobre individualce, to je dobra ekipa, a najveća opasnost preti od srednjeg blokera Vasileve. Ima stvari koje možemo da popravimo u odnosu na prvi meč, one su nas dobro pročitale, spajale su blok i dobro stajale u odbrani.







Nije bilo karakteristično i svakidašnje gledati kako se brane smečevi Brankice i Tijane. Nadam se da će ovog puta biti jače i bolje i nadam se prolasku u polufinale", navela je Ognjenović.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bugarska nezgodan rival " Srbija igra za polufinale Evrovoleja

Izvor: B92, 04.Sep.2019, 09:36

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije od 16 časova igra protiv Bugarske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.