ORLOVI ODLETELI U JERMENIJU: Tošić ističe važnost prve utakmice… (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2014, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORLOVI ODLETELI U JERMENIJU: Tošić ističe važnost prve utakmice… (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u Jermeniju, gde će u subotu (18:00) odigrati prvu kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo, koje će se2016. godine biti održati u Francuskoj.
As moskovskog CSKA Zoran Tošić očekuje dobar rezultata Orlova u Jerevanu.
- Nadam se da smo spremni, dobro smo trenirali prethodnih dana i imali smo vremena da se odmorimo. Imaćemo još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << trening, ali je najvažnije da smo svi zdravi. Spremni smo za utakmicu i očekujem najbolje – rekao je Tošić.
Prva utakmica je uvek specifična i posebno važna. Dobro je što je protivnik na startu Jermenija.
- Odgovara nam, jer Jermeni neće biti u najjačem sastavu. Prva utakmica je uvek važna, jer ako se počne dobro sve je lakše kasnije. Očekuje nas neprijatno gostovanje, ali očekujem najbolje.
Srbija je favorit, ali…
- Naša zemlja je oduvek imala dobre igrače i očekivanja su uvek bila prevelika. Moraćemo dobro da se preznojimo. Jermeni su nekompletni i nisu toliko ozbiljan tim kao mi, ali danas svi igraju fudbal. Neće biti lako, ako ne budemo na odgovarajućem nivou – zaključio je Tošić.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

KVALIFIKACIJE ZA EP: Slovaci šokirali Špance, obrukala se Crna Gora (VIDEO)


KAKVA ČAST: Meč Zvezde i Galate proglašen za derbi prvog kola Evrolige!


PANIKA U RAJU: Vrati se u Španiju, ebola hara






Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.