Nojer: Oprez sa Levandovskim

Izvor: B92, 08.Okt.2014, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nojer: Oprez sa Levandovskim

Golman Nemačke Manuel Nojer upozorio je da njegova ekipa posebnu pažnju mora da obrati na Roberta Levandovskog u predstojećem meču sa Poljskom.

Nemačka i Poljska sastaju se u subotu u Varšavi u okviru meča grupe D kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Levandovski je jedan od najboljih napadača na svetu. Mi ćemo morati da budemo oprezni. Važno je da nastavimo isto kao protiv Škotske, ali biće teška utakmica u Varšavi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << “, rekao je Nojer.

U odsustvu Bastijana Švajnštajgera, Nojer će biti kapiten Nemačke na toj utakmici kada će šampioni sveta pokušati da upišu i drugu pobedu u kvalifikacijima posle trijumfa nad Škotskom.

Poljska nikada nije pobedila Nemačku, ali je odlično startovala u kvalifikacijama pošto je savladala Gibraltar sa 7:0. Levandovski je na tom meču postigao četiri gola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nojer: "Moramo da budemo oprezni sa Levandovskim"

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2014, 09:11

Uoči gostovanja svetskog prvaka u Varšavi, golman Manuel Nojer upozorio je da "Panceri" moraju da budu posebno oprezni kada je u pitanju njegov klupski drug Robert Levandovski.

Nastavak na Sportske.net...

Nojer se plaši saigrača iz Bajerna: Moramo da budemo oprezni sa Levandovskim

Izvor: Blic, 09.Okt.2014

Golman fudbalske reprezentacije Nemačke Manuel Nojer upozorio je da njegova ekipa posebnu pažnju mora da obrati na Roberta Levandovskog u predstojećem meču protiv Poljske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo..."Levandovski je jedan od najboljih napadača na svetu. Mi ćemo morati da budemo oprezni....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.