Srbija bez Ivanovića na Jermeniju?

Izvor: B92, 09.Okt.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija bez Ivanovića na Jermeniju?

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović najverovatnije neće igrati na utakmici sa Jermenijom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016.

Selektor Dik Advokat na Ivanovića neće moći da računa zbog povrede zgloba i velikog otoka koji lekari pokušavaju da saniraju i osposobe ga bar za duel sa Albanijom, u utorak u Beogradu.

Desni bek Čelsija je, inače, stigao povređen na pripreme ‘Orlova’, a klub iz Londona je od Fudbalskog saveza Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tražio da se on vrati u Englesku. Ivanović je uprkos tome odlučio da ostane uz reprezentaciju.

Prethodnih dana, od okupljanja reprezentacije nije se ni pominjalo da bi Ivanović mogao da propusti susret u Jerevanu, koji se igra u subotu u 18 časova. On je čak normalno trenirao sa timom, a po dolasku u Jermeniju se normalno šetao po stadionu i davao intervjue.

Kako prenose mediji, ukoliko Ivanović definitivno ne bude u timu za meč sa Jermenijom, starter će biti Nenad Tomović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šok za "orlove": Srbija bez Ivanovića na Jermeniju

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2014

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović najverovatnije neće igrati na utakmici sa Jermenijom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016...Pod znakom pitanja: Branislav Ivanović.. ..Selektor Dik Advokat na Ivanovića neće moći da računa zbog povrede zgloba i velikog otoka koji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.