Nemice skinule Italijanke sa odbojkaškog trona Evrope

Izvor: Blic, 01.Okt.2011, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemice skinule Italijanke sa odbojkaškog trona Evrope

Ženska odbojkaška reprezentacija Nemačke plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je u polufinalu u Beogradu savladala branioca titule, selekciju Italije sa 3:0 (25:22, 25:22, 25:17).

Selekcija Nemačke će u finalu kontinentalnog šampionata igrati protiv pobednika drugog polufinala u kojem se sastaju Srbija i Turska.

Polufinalni duel Nemica i Italijanki trajao je 73 minuta. Nakon izjednačene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igra u prva dva seta, Nemice su u trećem setu ubacile u "dodatnu brzinu" i ubedljivo rešile meč u svoju korist.

Poslednju medalju na EP selekcija Nemačke osvojila je 2003, kada je bila treća.

Finalna utakmica EP igra se u nedelju od 18 sati u hali Pionir, a tri sata ranije na programu je meč za bronzanu medalju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemice u finalu Evropskog prvenstva!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2011

Poznat je prvi učesnik finala Evropskog prvenstva u odbojci za dame, koje se igra u Srbiji i Italije. Reprezentacija Nemačke ubedljivo savladala Italiju rezultatom 3:0.

Nastavak na Sportske.net...

Nemice skinule Italiju sa trona

Izvor: RTS, 01.Okt.2011

Odbojkašice Nemačke plasirale su se u finale Evropskog prvenstva, pošto su u Beogradu savladale selekciju Italije sa 3:0. Italija je kao aktuelni šampion bila favorit u ovom meču. ..Ženska odbojkaška reprezentacija Nemačke plasirala se danas u finale Evropskog prvenstva, pošto je u polufinalu...

Nastavak na RTS...

Srpske odbojkašice kroz dramu do finala Evropskog prvenstva!

Izvor: Blic, 01.Okt.2011

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva savladavši u polufinalu odigranom u hali “Pionir” Tursku sa 3:2, po setovima 25:10, 25:22, 23:25, 23:25, 15:12, pa će u nedelju od 18 časova na istom mestu igrati protiv Nemačke, od koje je doživela i jedini...

Nastavak na Blic...

Brakočević: Srcem smo pobedile Tursku

Izvor: Blic, 01.Okt.2011

Jovana Brakočević je sa 23 poena bila najefikasnija igračica polufinala Evropskog prvenstva u kome je ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sa 3:2 pobedila Tursku, a posle dramatičnog trijumfa istakla je da su nijanske odlučivale..."Srcem smo pobedile Tursku. Ova sjajna publika u 'Pioniru’...

Nastavak na Blic...

SL: Metaloplastika ne dâ vrh

Izvor: B92, 02.Okt.2011, 14:45

Rukometaši Metaloplastike pobedili su Rudar sa 30:26 i tako nastavili sa trijumfima u Superligi Srbije. U trećem meču kola, Jugović i Kolubara su odigrali bez pobednika, 22:22.

Nastavak na B92...

Uživo: Nemice neočekivano lako osvojile prvi set protiv Srbije (25:16)!

Izvor: Blic, 02.Okt.2011

Finalna utakmica Evropskog prvenstva u odbojci između najboljih ženskih selekcija Srbije i Nemačke već sada će biti upamćena, ako ni zbog čega drugog onda zbog sjajne atmosfere...Srpkinje su dobro ušle u meč ali su Nemice nešto agresivnije na mreži i povele su sa 3:2...Posle smeča Nataše...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.