Marija Sekulović tipuje u humanitarne svrhe: Nemojte da se iznenadite ako Vels pretekne Englesku

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2016, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Sekulović tipuje u humanitarne svrhe: Nemojte da se iznenadite ako Vels pretekne Englesku

Voditeljka Sport kluba eventualni dobitak namenila je dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju

Nije krenulo kako smo očekivali. Ljubitelji sprotskog klađenja razumeju o čemu pričamo. Evropsko prvenstvo u Francuskoj baš i nije lagano za tipovanje. Sergej Milinković Savić nije imao sreće: razočarali su i Francuzi i Rumuni. Ali nema stajanja kad su plemeniti ciljevi u pitanju, pa nastavljamo sa akcijom u kojoj poznati sastavljaju tikete >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u humanitarne svrhe. Danas druga dama u našem serijalu. Voditeljka Sport Kluba Marija Sekulović dobila je ne toliko zahvalnu privilegiju da tipuje u danu u kome se na Euru igraju samo dve utakmice.

MOZZART KVOTE: (4,90) Slovačka (3,40), Engleska (1,88)

Slovačka protiv Engleske u Lionu, Rusija sa Velsom u Tuluzu. I hrabri tipovi Sekulovićeve, koja je eventualni dobitak na uplatu od 3.000 dinara - donacija MOZZART kladionica - namenila dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju.

"Remi u susretu Slovačke i Engleske i dvojka na Vels", kategorički će Marija.

MOZZART KVOTE: (2,70) Rusija (3,10), Vels (2,90)

Za svaki slučaj, pitamo da proverimo: da nije slučajno obrnula tipove? Možda je mislila remi na Vels, dvojka Engleske?

"Ne, nisam. A-ha-ha. Ali Engleska je već sigurna u nokaut fazi, a Slovaci nisu, dok bi im bod davao više nego dobre šanse, pa ne verujem da će se previše zaletati. Englezi pritom nisu baš impresionirali, Vels su dobili golom u sudijskoj nadoknadi i kao da selektor Roj Hodžson još traži idealnih 11. Pritom će i rotirati dosta igrača. Što se tiče ovog drugog susreta, Vels je pozitivno iznenadio, ima Gereta Bejla, dok Rusi baš ništa nisu pokazali i ne deluju kao tim koji ima karakter da bude najbolji kad je najpotrebnije. Zato - Vels", pojašnjava Marija Sekulović, koju ćete od naredne nedelje dva puta dnevno gledati u studiju Sport kluba povodom trećeg teniskog grend slem turnira Vimbldona.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.