Heroj je Sonja Petrović: 2 sekunde pre kraja - POBEDA!

Izvor: Mondo, 27.Jun.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heroj je Sonja Petrović: 2 sekunde pre kraja - POBEDA!

Reprezentativke Srbije trijumfalno počele Evropsko prvenstvo u Zrenjaninu. Koš heroine dve sekunde pre kraja!

Foto: MN Press

Bravo za devojke, a najveće BRAVO za Sonju Petrović!

Liderka naše reprezentacije postigla je koš za pobedu protiv Belorusije DVE sekunde pre kraja utakmice u "Kristalnoj dvorani", na otvaranju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Evropskog prvenstva:

Srbija - Belorusija 55:53 (18:16, 11:16, 12:10, 14:11)

Uskoro opširnije...

Sonja Petrović primala je čestitke, ali bila i samokritična..

"Heroj sam sa aspekta da sam dala odlučujući koš, ali danas nije bilo baš heroja u timu. Nismo baš otvorila prvenstvo na najbolji način, ali nadam se da od ovoga može samo bolje. Danas smo igrali dosta lošiji meč i ima dosta stvari koje bi trebalo da se poprave, ali stvarno se nadam da može mnogo bolje protiv protivnika koji će iziskivati mnogo bolju igru sa naše strane", rekla je ona za Radio-televiziju Srbije.

U petak sledi meč protiv Rusije...

"Moramo u odbrani mnogo agresivnije da igramo. Baš zato što nismo bile celu utakmicu agresivne svirani su nam faulovi koje nismo očekivali. Iz čvrste odbrane ide naša bolja igra i nadam se da ćemo protiv Rusije biti mnogo agresivniji!", dodala je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.