Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2016, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EURO 2016: Poznato 12 učesnika osmine finala, sutra razrešenje

Posle večerašnjih mečeva poznato 12 učesnika osmine finala Evropskog prvenstva u Francuskoj, a preostala četiri biće poznata sutra, kada je na programu poslednji dan grupne faze takmičenja.

U ovom trenutku prolazak u nokaut fazu obezbedili su: Francuska, Švajcarska, Vels, Engleska, Španija, Italija, Nemačka, Poljska, Slovačka, Hrvatska i Mađaraska.
Slovačka i Severna Irska su prolaz dalje obezbedile kao dve najbolje trećeplasirane u ovom trenutku. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Mađarska je sigurna iz grupe F, a Italija u grupi E.
Sutra se u okviru grupe E sastaju Irska i Italija, odnosno Švedska i Belgija.
U ovom trenutku Mađari se nalaze na prvom mestu u grupi sa četiri boda i u najgorem slučaju mogu da budu treći, čime bi se svakako našli među četiri najbolje trećeplasirane.
U toj grupi sastaju se Mađarska – Portugal i Island – Austrija.
 
The post EURO 2016: Poznato 12 učesnika osmine finala, sutra razrešenje appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZNATO 12 UČESNIKA 1/8 FINALA: Turci obradovali Mađare i Severnu Irsku, strašni mečevi u donjem delu kostura!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jun.2016

Do kraja grupne faze Evropskog prvenstva u Francuskoj ostalo je da se odigraju još mečevi u grupi E i F, ali je već poznato 12 reprezentacija koje će se naći u osmini finala...To su: Francuska, Švajcarska, Vels, Engleska, Španija, Italija, Nemačka, Poljska, Hrvatska, Slovačka, Mađarska i Severna...

Nastavak na Telegraf.rs...

Grupe E i F - Svi žele u jednu stranu kostura, može li se kalkulisati?

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2016

Danas se zatvara prvi krug na Evropskom prvenstvu mečevima u E i F grupi...Večeras će se konačno sve saznati kada se radi o parovim osmine finala nakon utakmica u grupama E i F...Pisali smo vam o kosturu, biće veoma teško onima koji su na tzv. desnoj strani pošto su tamo Francuska, Španija, Italija,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.