EP Fantazi - Poslednji dan, portugalsko moranje!

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2016, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP Fantazi - Poslednji dan, portugalsko moranje!

Da li je to dovoljan razlog da ekipu okupite oko Portugalaca? Koja se od italijanskih rezervi može iskoristiti? Nekoliko timova danas nema izbor...

Završavamo grupnu fazu, kao i juče, na programu su četiri meča, večeras će biti poznati preostali parovi osmine finala.

Juče nije bilo slavno, Ramosov promašeni penal me dotukao u borbi za nagradu, sreća pa niste bili dovoljno hrabri za izađete "jedan na jedan", pa sam se i tu izvukao bez značajnih gubitaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Da krenemo sa analizom današnjih mečeva.

Mađarska - Portugal

Ovde su stvari jasne, Portugal mora da pobedi, inače ide kući.

Zbog toga će većina jasno, insistirati na Ronaldu (13.20), ali i još nekolicini fudbalera ove reprezentacije.

Golman Rui Patrisio (7.40) će biti popularan izbor, verovatno i Gueirero (8.20) kome je porasla cena.

Mađari su prošli, mogu i do prvog mesta u grupi, braniće se sigurno, ako ćete da rizikujete Fiola (7.20) se višestruko isplatio, u prva dva meča, doduše protiv slabijih protivnika, doneo je 9.30 bodova.

Island - Austrija

I ovde su stvari prilično jasne, u pitanju je direktni duel, Austrija ide sa pobedom, Islandu je dovoljan bod, sa tri remija će proći, imaju bolju gol razliku od Albanaca i Turaka.

Dakle, njima situacija ide na ruku, najbolji su u situacijama kada se brane. Treba očekivati iscrpljujuću borbu, verovatno malo golova, pa su odbrane ključ za pravljenje tima.

Kod Austrijanaca Alabi (8.40) je pala cena, igrao je loše, u tim se danas vraća Dragović (7.40) posle meča suspenzije. Možda je najbolje rešenje kapiten Fuks (8.40) koji je skupljao bodove i u prva dva meča, a mnogi će posegnuti za Arnautovićem (7.40) još jednim igračem koji je razočaranje.

Kod Islađana Sigurdson (8.60) garantuje poene, ali je skup, nije loša opcija ni Gunarson (7.40), jer kapiten Islanda je donosio oko sedam poena po meču.

Italija - Republika Irska

Ircima igra jedino pobeda, Italijani su prvi i idu na Špance, bez obzira na ishod današnjeg meča.

Zbog toga će Konte promeniti kompletan tim, iako najavljuju da će igrati na pobedu, čini se da je teško verovati Italijanima u situaciji kada im bodovi nisu potrebni.

Od startera, Bonući (9.40) će biti u timu, verovatno i Barzalji (8.60).

Ako verujete Italijanima, Sirigu (7.60) će biti na golu umesto Bufona, a El Šaravi (7.20) nije loše rešenje za vezni red.

U napadu Italije će biti Zaza (7.40) i Imobile (7.40), eto vam jeftinijih opcija.

Kod Republike Irske, Koleman (7.40) je igrač koji najviše donosi u odbrani, probajte da nađete mesto za Vesa Hulahana (7.40) koji je sakupio dosta bodova.

Biće interesantno videti kako se O'Nilov tim snalazi kada treba da igra na pobedu, a Italija neće menjati ništa, čekaće svoju šansu, ponovimo, pritisak je na ostrvljanima.

Belgija - Švedska

Belgija je u drugačijoj situaciji, imaju tri boda, ali ako izgube od Šveđana, i Republika Irska dobije Italijane, ispali su.

Bod im garantuje drugo mesto, ne verujem da će Vilmots odmarati igrače.

Dakle, cilj je ne izgubiti, i njima ta situacija odgovara, pre svega je Švedska teško igra protiv defanzivnih protivnika.

Mislio sam da uzmem Vertongena (8.80) ali je preskup, De Brajne (11.40) je, ako se ne varam, danas najskuplji igrač na fantaziju, posle Ronalda.

Vitsel (8.40) je dao gol u prethodnom meču što mu je poboljšalo učinak, a sigurno da će dosta timova imati i Lukakua (10.20).

Ibri (9.40) je pala cena i zbog kvaliteta rivala, ali i činjenice da nije šutnuo na gol u prva dva meča. Od Šveđana priliku još zaslužuje možda Kim Kalstrom (7.60), veteran koji je opravdao očekivanja, ostali nisu vredni pomena, "Vikinzi" su se predstavili kao jedna od najslabijih ekipa na prvenstvu.

To je to, vidimo se na fantasynova.rs, imate veliki broj takmičenja, iskoristite priliku.

Potom odmaramo par dana, osmina finala i nadajmo se, pravi fudbal počinje za vikend.

Srećno!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.