Izvor: N1 televizija, 28.Avg.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan Bogdanović za N1: Oslabljeni, ali maksimalne ambicije

Košarkaš Bogdan Bogdanović izjavio je za N1 da reprezentacija Srbije ide na Evropsko prvenstvo sa maksimalnim ambicijama, uprkos tome što zbog povreda ne može da računa na najbolji mogući sastav.

Izvor: N1

"Pripreme i pripremne utakmice su završene, imali smo jedan poraz koji je po meni došao u pravo vreme. Mislim da smo spremni i šteta što imamo toliko povreda i što opet ne možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da nastupimo u najboljem mogućem sastavu, ali idemo sa maksimalnim ambicijama", rekao je Bogdanović na prijemu u klubu Privrednik.

Na pitanje o odsustvu Miloša Teodosića, Bogdanović kaže da će biti teško bez njega jer je Teodosić vođa tima i kapiten.

"Ali sigurno ni on ne želi da se vraćamo na njega i još više otežavamo situaciju. Treba da pronađemo što bolju igru bez njega", poručuje Bogdanović.

Evropsko prvenstvo u košarci počinje 31. avgusta i trajaće do 17. septembra. Takmičenje će biti održano u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj.

Košarkasi Srbije, koji se nalaze u D grupi, prvi duel odigraće u petak, 1. septembra, protiv Letonije.

Sastav reprezentacije još nije poznat, a selektor Aleksandar Đorđević će dan pred odlaska u Tursku saopštiti kojih 12 igrača će braniti grb Srbije.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.