Barsin Ruiz je gol ubica, Mali pokraden (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2017, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsin Ruiz je gol ubica, Mali pokraden (VIDEO)

Gledaćemo reprizu finala sa Eura

Engleska i Rajan Bruster su željni osvete, a Španci su rešili da im pruže priliku za revanš za poraz u finalu nedavnog Evropskog U17 prvenstva. Maltene isti igrači sada će se porvati za titulu planetarnog šampiona, pošto su posle kadeta gordog Albiona i vršnjaci sa Pirineja otaljali posao u polufinalu - 3:1 protiv Malija.

Junak pobede bio je Abel Ruiz, Barsin vunderkind i rekorder španske reprezentacije. Ruiz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je naime na čak 31 utakmici za U17 selekciju postigao evo već 25 golova! Danas protiv Malija dva komada. Treći je bio delo Valensijinog Ferana Toresa koga mediji na Pirinejima već sele u Real i Barsu dok Slepi miševi pokušavaju da ga nateraju da potpiše novi ugovor i time iz postojećeg izbriše otkupnu klauzulu od 8.000.000 evra.

Istina, afrički tim može da se žali na suđenje, pošto je pri zaostatku 0:2 Šeik Umar Dukure postigao strašan gol, ali sudije nisu primetile da je lopta prešla gol liniju pre no što se odbila nazad u polje, iako je to bilo više nego očigledno. Lasana Ndiaje tako na kraju samo uspeo da prelepim golom uteši reprezentativce Malija.

Ali da je priznat Dukureov gol sve bi možda bilo drugačije. Neverovana greška sudija.



Kulminacija u subotu u Kolkati: Engleska protiv Brazila.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.