Izvor: Sportal.rs, 07.Maj.2024, 08:39

PSŽ spreman za preokret, ali pita se i Dortmund: Evo gde možete da gledate uživo TV prenos revanš meča polufinala Lige šampiona

PSŽ je jedini klub u polufinalu Lige šampiona koji je nikada nije osvojio. Real Madrid je to učinio 14 puta, Bajern šest, Borusija Dortmund jednom, Pari Sen Žermen - nijednom. Stoga - ulog je ogroman večeras na Parku prinčeva, kao i motiv da se preokrene rezultat iz prvog meča.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Pariz

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Brutalna osveta četiri godine kasnije: Borusija isprozivala PSŽ i sipala mu so na ranu /FOTO/

Izvor: Sportal.rs, 08.Maj.2024, 07:52

Borusija iz Dortmunda i Pari Sen Žermen izgradili su mini rivalstvo poslednjih godina. Toliko da su se Milioneri naslađivali pobedom u Parizu, odnosno plasmanom u finale Lige šampiona, u prvim sekundama posle meča na Parku prinčeva.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.