Izvor: 011vodič.com, 13.Jul.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO „ORLIĆI” Mladi košarkaši POBEDILI Izrael na startu Evropskog prvenstva

Foto: FIBA / Promo Košarkaška reprezentacija Srbije do 20 godina pobedom je startovala na Evropskom prvenstvu u Tel Avivu. Izabranici Olivera Popovića savladali su Izrael, aktuelnog šampiona starog kontinenta, sa 92:81 (19:19, 24:14, 21:28, 28:20). Foto: FIBA / Promo Detalj sa utakmice Srbija – Izrael Srbija je na poluvreme otišla sa deset poena prednosti. Izrael je odgovorio odličnom trećom četvrtinom, pa je utakmica bila otvorena pred početak poslednje deonice. Uspeli su domaćini >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da stignu i do vođstva, ali naši momci su uspeli da iskontrolišu rezultat i na kraju slave u važnom meču. U redovima Srbije najefikasniji je bio Ranko Simović sa 18 poena, dodao je i devet skokova. Nikola Mišković je utakmicu završio sa 17 poena i četiri asistencije. U poraženom timu istakao se Jam Madar sa 24 poena i devet asistencija. U grupi B, pored Srbije i Izraela za prolazak u nokaut fazu boriće se reprezentacija Italije i Ukrajine. Sledeći meč naša reprezentacija će igrati u nedelju protiv Ukrajine od 15 sati. (Aleksandar Knežević) More
The post BRAVO „ORLIĆI” Mladi košarkaši POBEDILI Izrael na startu Evropskog prvenstva appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

ORLIĆI ŠOKIRALI: Mladi srpski košarkaši izgubili od Ukrajine

Izvor: Kurir, 14.Jul.2019, 17:54

Mlada reprezentacija Srbije, igrači rođeni 1999. godine i mlađi, pretrpela je prvi poraz na Evropskom prvenstvu u Tel Avivu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.