Izvor: RTS, 16.Feb.2022, 12:48

Radio Marka: Čelnici PSŽ-a ulazili u sudijsku svlačionicu

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi i sportski direktor Leonardo na poluvremenu utakmice protiv Real Madrida ušli su u sudijsku svlačionicu i "vršili pritisak" na glavnog arbitra Italiajna Danijelea Orsata, objavio je španski Radio Marka.
Novinar Migel Anhel Toribio tvrdi da su tome svedočili i ljudi iz Evropske fudbalske unije.

Španci nisu zadovoljni suđenjem, a trener >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Karlo Ančeloti naglasio je činjenicu da su žute kartone dobili dvojica igrača kojima je pretila suspenzija – Kazemiro i Ferlan Mendi.
Odnose dva kluba mediji već duže vreme tumače kao "dalek ood idealnih", pre svega zbog najava da bi Kilijan Mbape na leto mogao da pređe iz Pariza u Madrid. Mladi francuski fudbaler još uvek nije definisao produžetak ugovora sa klubom iz Pariza, a već je, prema ranijim pisanjima, imao zvaničnu ponudu za dolazak u Madrid.
Upravo je Mbape postigao jedini gol na meču u samom finišu nadoknade vremena.
Revanš je na programu 9. marta u Španiji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.