Simonović: Moramo da dignemo formu za Laktaše, u pitanju je plasman u Evroligu

Izvor: Blic, 24.Mar.2013, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović: Moramo da dignemo formu za Laktaše, u pitanju je plasman u Evroligu

Crvena zvezda nije imala šta da izgubi u poslednjem kolu ABA lige, želela je pobedu, ali je na kraju slavio Radnički u Kragujevcu sa 80:75, pa će se isti rivali boriti i za finale Fajnal fora u Laktašima.

Sjajnu partiju u kragujevačkoj dvorani "Jezero" prikazao je krilni igrač crveno-belih Marko Simonović, koji je ubacio 20 poena (četiri trojke), uz tri skoka, po jednu asistenciju, ukradenu i izgubljenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << loptu.

"Bila je to teška utakmica. Igrali smo bez dvojice važnih igrača, Vuka Radivojevića i Igora Rakočevića, što je bio hendikep. Ipak, trudili smo se da nadoknadimo njihovo odsustvo. U prvom poluvremenu bili smo dosta mlaki i u odbrani i u napadu, rival je kontrolisao meč. U nastavku smo zaigrali mnogo bolje, ali kada ekipi kao što je Radnički date '+10' na poluvremenu, to se teško stiže. Na kraju, imali smo dramatičnu završnicu i domaćin je zasluženo pobedio", rekao je Simonović i dodao da njegova igra malo znači u porazu.

"Trudio sam se, kao u svakom meču, želim da dam maksimum i budem sve bolji. Ali, na kraju sve to pada u vodu kada izgubiš", istakao je on.

U polufinalu Fajnal fora ABA lige u Laktašima Zvezda će ponovo na Radnički.

"Moraćemo mnogo bolje da se spremimo. Ima do tada dosta vremena da dignemo formu kroz našu ligu. Nadam se da ćemo svi biti zdravi i kompletni, biće to druga priča, jer taj duel nosi ogroman ulog – plasman u Evroligu", završio je Simonović.

Povezane vesti: Nikolić: Nije mala stvar dobiti Zvezdu - instituciju, najbolji smo od srpskih ekipa! Slavlje u Kragujevcu: Radnički dobio Zvezdu i igraće protiv nje na F4! Vukoičić: Ne bavimo se kalkulacijama pred meč sa Radničkim Lorbek: Dileme više nema - u Evroligu direktno idu finalisti Fajnal fora! Vukoičić: Vređaju priče o kalkulisanju u Kragujevcu, to nije u našem duhu!
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukoičić: Između Partizana i Radničkog nema mnogo razlike

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Mar.2013

Crvena zvezda je poražena u poslednjem kolu ABA lige u Kragujevcu. Crveno-beli su u dvorani Jezero poklekli u dramatičnom finišu, ali ovaj poraz nije ugrozio drugo mesto na tabeli.. (FOTO: KK Crvena zvezda). Radnički je zasluženo slavio sa 80:75, ali treba istaći da su crveno-beli bili silno oslabljeni...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.