ŠTA ĆE REĆI GROBARI: Italijani PIŠU kako će se ZAVRŠITI Evrokup, znaju i tačne datume (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 11:20

ŠTA ĆE REĆI GROBARI: Italijani PIŠU kako će se ZAVRŠITI Evrokup, znaju i tačne datume (FOTO)

Postoje dva scenarija.

Iako je sve u domenu nagađanja, sve je izvesnije da će se odigrati i završiti takmičenja u Evroligi i Evrokupu. Sve više ekipa počinje sa treninzima posle skoro dvomesečne pauze za završnicu sezone.

Tako italijanski Korijere di Bolonja piše da postoje dve opcije za završnicu Evrokupa. Preostalih osam ekipa će svakako igrati turnir ali je samo pitanje da li će do kraja igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na jednu utakmicu u tom slučaju bi to bio običan Fajnal ejt ili će rivali igrati po dva meča u četvrtfinalu, polufinalu i finalu.

Eurocup, due opzioni per la conclusione a metà luglio?https://t.co/IuuinbajuT

— Sportando Italia (@SportandoIT) May 10, 2020

Datumi odigravanja su već poznati, mečevi će se igrati od 4. do 17. jula. Korijere pominje Beograd kao jakog kandidata za organizaciju turnira iako bi Beograd trebalo da organizuje završnicu Evrolige. U nekim medijima se Novi Sad pominjao kao grad domaćin.

U četvrtfinalu Evrokupa treba da igraju Partizan - Uniks, Promiteas - Tofaš, Unikaha - Venecija i Virtus - Monako.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Italijani otkrili gde će se igrati F8 Evrokupa

Izvor: B92, 10.Maj.2020

Italijanski list "Korijere delo Bolonja" otkrio je mesto odigravanja Fajnal ejta Evrokupa...Ovaj medij iz grada koji je takođe bio jedan od favorita za organizaciju turnira navodi da će se završnica Evrokupa održati u Beogradu...Naveden je i tačan datum početka, a to je 4. jul i u naredne dve sedmice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.