Navijači Olimpijakosa u Areni: Klicanje Zvezdi i uletanje na teren /VIDEO/

Izvor: Blic, 08.Nov.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Olimpijakosa u Areni: Klicanje Zvezdi i uletanje na teren /VIDEO/

Duel bratskih klubova nije mogao da protekne bez navijača oba tabora: na utakmicu 4. kola Evrolige protiv Crvene zvezde Telekom, došlo je i nekoliko stotina pristalica atinskog Olimpijakosa.

Oni su pre utakmice imali sukob sa policijom ispred beogradske Arene, tom prilikom je, prema nezvaničnim informacijama, privedeno njih oko 50-ak, a u samoj dvorani pridružili su se spektaklu u organizaciji "delija".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
I jedni i drugi su, zajedno, pevali navijačke pesme malo jednog, malo drugog kluba, a kada se meč završio, pripadnici grupe "Gate 7" utrčali su na teren i tamo nastavili sa slavljeničkom atmosferom:
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.