Uživo: Ovacije delija za goste, tuča grčkih navijača i policije, Zvezda - Olimpijakos

Izvor: Blic, 07.Nov.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ovacije "delija" za goste, tuča grčkih navijača i policije, Zvezda - Olimpijakos

Košarkaši Crvene zvezde Telekom i Olimpijakosa od 19 časova u beogradskoj Areni igraju meč 4. kola Evrolige, a duel dva bratska kluba, i spektakularnu atmosferu iz najveće sportske hale u Srbiji, možete da pratite iz minuta u minut uz Blicsportov blog uživo.

Cela beogradska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Arena trenutno podseća na srpsku trobojku - navijači su se pobrinuli da je oboje u crveno-belo-plavo.

Sa nivoa 400 spušteni su najloni u tim bojama, crveno-belo je iza koševa, čak i preko semafora, plavo preko severne tribine.

Kako vam se čini?

Bivši Zvezdin i Olimpijakosov golgeter Marko Pantelić je upravo ušao u Arenu i, sasvim očekivano, dočekan je - ovacijama.

Kako nezvanično saznajemo, pre početka utakmice došlo je do incidenta ispred severne tribine Arene, gde su se sukobili navijači Olimpijakosa, kojih je došlo oko 300, i policija.

Razlog sukoba nije poznat, a priveden je veliki broj navijača atinskog kluba, nezvanično - njih oko 50.

Košarkaši Olimpijakosa su dočekani ovacijama prepune Arene.

Više od 20.000 gledalaca je bilo na tribinama i više od pola sata pre početka utakmice, a deo stolica iz partera, na istočnoj strani, je skinut, tako da ova sporta dvorena deluje zaista krcato.

Ovo je duel dva vodeća tima evroligaške grupe D, a njihov prvi takmičarski - u istoriji postojanja ovih klubova.

Olimpijakos je ostvario tri pobede u isto toliko nastupa, a beogradski crveno-beli su na 2-1, koliko ima i španska Laboral Kuća, čije je koš razlika za pet poena lošija.

Atinjani su redom pobedili Valensiju u gostima (68:71), Laboral u Grčkoj (63:57) i Neptunas u gostima (81:85), a ekipa trenera Dejana Radonjića je između dva trijumfa u Areni, nad Galatasarajem (76:68) i Valensijom (76:63), izgubila na gostovanju Neptunasu sa 76:63.

Dobro došli na novi Blicsportov evroligaški blog uživo!

Ovoga puta pratimo duel Zvezde i Olimpijakosa, i to zajedno sa vama, uz vaše komentare i Tvitove koji sadrže #evroliga

Spektakl je pred nama, pa... da počnemo!
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INCIDENTI ISPRED ARENE: Tuča navijača Olimpijakosa i policije

Izvor: Kurir, 07.Nov.2014

Iako se očekivalo da meč bratskih klubova Crvene zvezde i Olimpijakosa protekne bez ijednog incidenta, pola sata uoči meča došlo je do velike tuče ispred "Arene"...Na platou kod severne tribine došlo je do masovne tuče pristalica Olimpijakosa, njih oko 400, i policije...Nezvanično, uhapšeno...

Nastavak na Kurir...

Fantastična koreografija Delija u Areni! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2014

Ambijent koji se retko viđa u Evroligi..Delije su napravile fantastičnu atmosferu! Koreografija koju su istakli navijači Crvene zvezde na utakmici protiv Olimpijakosa obići će Evropu i sigurno će biti jedna od najboljih u ovom kolu Evrolige...Tribine su bile obojene bojama srpske zastave, a skoro...

Nastavak na MozzartSport.com...

NEREDI: Nvijači Olimpijakosa se sukobili sa beogradskom policijom!

Izvor: HotSport.rs, 07.Nov.2014

Na utakmicu između Crvene zvezde i Olimpijakosa iz Grčke je došlo oko 400 pristalica atinskog kluba, koje su se ispred Kombank arene sukobile sa policijom. Kako nezvanično saznajemo njih oko 50 je uhapšeno.. FOTO: STARSPORT hotsport.rs.

Nastavak na HotSport.rs...

Navijači Olimpijakosa u Areni: Klicanje Zvezdi i uletanje na teren /VIDEO/

Izvor: Blic, 08.Nov.2014, 15:24

Duel bratskih klubova nije mogao da protekne bez navijača oba tabora: na utakmicu 4. kola Evrolige protiv Crvene zvezde Telekom, došlo je i nekoliko stotina pristalica atinskog Olimpijakosa...Oni su pre utakmice imali sukob sa policijom ispred beogradske Arene, tom prilikom je, prema nezvaničnim informacijama,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.