Uživo: Bratski spektakl u Evroligi, Zvezda - Olimpijakos

Izvor: Blic, 07.Nov.2014, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Bratski spektakl u Evroligi, Zvezda - Olimpijakos

Košarkaši Crvene zvezde Telekom i Olimpijakosa od 19 časova u beogradskoj Areni igraju meč 4. kola Evrolige, a duel dva bratska kluba, i spektakularnu atmosferu iz najveće sportske hale u Srbiji, možete da pratite iz minuta u minut uz Blicsportov blog uživo.

Ovo je duel dva vodeća tima evroligaške grupe D, a njihov prvi takmičarski - u istoriji postojanja ovih klubova.

Olimpijakos je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostvario tri pobede u isto toliko nastupa, a beogradski crveno-beli su na 2-1, koliko ima i španska Laboral Kuća, čije je koš razlika za pet poena lošija.

Atinjani su redom pobedili Valensiju u gostima (68:71), Laboral u Grčkoj (63:57) i Neptunas u gostima (81:85), a ekipa trenera Dejana Radonjića je između dva trijumfa u Areni, nad Galatasarajem (76:68) i Valensijom (76:63), izgubila na gostovanju Neptunasu sa 76:63.

Dobro došli na novi Blicsportov evroligaški blog uživo!

Ovoga puta pratimo duel Zvezde i Olimpijakosa, i to zajedno sa vama, uz vaše komentare i Tvitove koji sadrže #evroliga

Spektakl je pred nama, pa... da počnemo!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL: Crvena zvezda Telekom - Olimpijakos 57:62 (KRAJ)

Izvor: Sportal.rs, 07.Nov.2014

Košarkaši Crvene zvezde i Olimpijakosa igraju meč 4. kola Evrolige u beogradskoj "Kombank Areni". Meč koji će bez obzira na njegov ishod ostati upisan u istoriju oba kluba, jer je prvi za bodov u kojem će se sastati beogradski i atinski crveno-beli...Još od trenutka kada je žreb spojio u grupi...

Nastavak na Sportal.rs...

Uživo: Ovacije "delija" za goste, tuča grčkih navijača i policije, Zvezda - Olimpijakos

Izvor: Blic, 07.Nov.2014

Košarkaši Crvene zvezde Telekom i Olimpijakosa od 19 časova u beogradskoj Areni igraju meč 4. kola Evrolige, a duel dva bratska kluba, i spektakularnu atmosferu iz najveće sportske hale u Srbiji, možete da pratite iz minuta u minut uz Blicsportov blog uživo...Cela beogradska Arena trenutno podseća...

Nastavak na Blic...

Uživo: Preokret u režili Jake, spektakl u Areni, Zvezda - Olimpijakos 14:13

Izvor: Blic, 07.Nov.2014

Košarkaši Crvene zvezde Telekom i Olimpijakosa od 19 časova u beogradskoj Areni igraju meč 4. kola Evrolige, a duel dva bratska kluba, i spektakularnu atmosferu iz najveće sportske hale u Srbiji, možete da pratite iz minuta u minut uz Blicsportov blog uživo...Zvezda - Olimpijakos 14:13..Prva deonica...

Nastavak na Blic...

EL - Olimpijakos imun na beogradski spektakl!

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2014

Prvi takmičarski meč koji su košarkaši Crvene zvezde Telekom i Olimpijakosa ikada odigrali završen je pobedom grčkog tima koji je iskoristio loše veče viceprvaka Srbije i vezao četvrtu pobedu u grupi "D".

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.