Marjanović i Smit najkorisniji na kraju Top 16 faze Evrolige

Izvor: Blic, 11.Apr.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović i Smit najkorisniji na kraju Top 16 faze Evrolige

Centar Crvene zvezde Telekom Boban Marjanović i košarkaš Makabija Devin Smit podelili su zvanje nakorisnijeg igrača poslednjeg kola Top 16 faze Evrolige.

Marjanović je u pobedi Zvezde nad Panatinikosom (69:68) ostvario 28 indeksnih poena do kojih je došao nakon 12 poena, 16 skokova i tri asistencije.

Isti indeksni učinak imao je i Smit, koji je u trijumfu Makabija u Berlinu protiv Albe (73:64) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << postigao 28 poena, od čega sedam "trojki" iz 10 pokušaja.

Bolji učinak od njih imali su samo Aleks Renfro iz Albe (32) i Fabijen Kozer iz Laborala (29), ali su njima priznanja izmakla zbog poraza njihovih timova.

Marjanović je sa prosekom od 26,20 indeksnih poena najkorisniji igrač druge faze Evrolge, a iza njega su tadnem Nižnjeg Novgoroda Tejlor Ročesti - Artjom Parahuski sa prosecima od 21,70, odnosno 20,50 indeksnih poena, dok je četvrti na listi Nemanja Bjelica iz Fenerbahčea -20,10.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.