Marjanović i Smit najkorisniji na kraju Top 16 faze Evrolige

Izvor: RTS, 11.Apr.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović i Smit najkorisniji na kraju Top 16 faze Evrolige

Boban Marjanović i Makabijev Devin Smit podelili su zvanje najkorisnijeg igrača poslednjeg kola Top 16 faze Evrolige.
Centar Crvene zvezde Boban Marjanović i košarkaš Makabija Devin Smit podelili su zvanje nakorisnijeg igrača poslednjeg kola Top 16 faze Evrolige.

Marjanović je u pobedi Zvezde nad Panatinikosom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (69:68) ostvario 28 indeksnih poena do kojih je došao nakon 12 poena, 16 skokova i tri asisetncije.
Isti indeksni učinak imao je i Smit, koji je u trijumfu Makabija u Berlinu protiv Albe (73:64) postigao 28 poena, od čega sedam "trojki" iz 10 pokušaja.
Bolji učinak od njih imali su samo Aleks Renfro iz Albe (32) i Fabijen Kozer iz Laborala (29), ali su njima priznanja izmakla zbog poraza njihovih timova.
Marjanović je sa prosekom od 26.20 indeksnih poena najkorisniji igrač druge faze Evrolge, a iza njega su tadnem Nižnjeg Novgoroda Tejlor Ročesti - Artjom Parahuski sa prosecima od 21.70, odnosno 20.50 indeksnih poena, dok je četvrti na listi Nemanja Bjelica iz Fenerbahčea -20.10.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bobi ponovo igrač kola u Evroligi, apsolutni rekorder po broju skokova (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2015

Devin Smit je podelio nagradu sa Zvezdinim gorostasom....Poslednje kolo TOP 16 faze u Evroligi je zaršeno, a zvanje najkorisnijeg pojedinca 14. kola, poneli su Devin Smit i Boban Marjanović. Smit je postigao rekord karijere u najvažnijoj utakmici Makabija ove sezone, u direktnom okršaju za prolaz...

Nastavak na MozzartSport.com...

Marjanović i Smit najkorisniji na kraju top 16 faze Evrolige

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2015

BARSELONA - Centar Crvene zvezde Boban Marjanović i košarkaš Makabija Devin Smit podijelili su zvanje najkorisnijeg igrača posljednjeg kola top 16 faze Evrolige...Marjanović je u pobjedi Zvezde nad Panatinaikosom (69:68) ostvario 28 indeksnih poena, do kojih je došao nakon 12 poena, 16 skokova...

Nastavak na Nezavisne Novine...

ZVEZDIN DIV: Koji broj patika nosi 221 cm visoki Bobi Marjanović?

Izvor: HotSport.rs, 12.Apr.2015, 09:08

Najkrosniji igrač Evrolige, centar Crvene zvezde Boban Bobi Marjanović, definitivno je obeležio dosadašnji tok elitnog evropskog košarkaškog takmičenja.. . U ostalom, to je razlog zbog kojeg je dobio laskavo priznanje. Sam košarkaš kaže da je sve to primio kao vest iz snova.. - To zvuči neralno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.