Ataman: Zvezdini navijači i u normalnim okolnostima stvaraju veliki pritisak

Izvor: Blic, 16.Jan.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ataman: Zvezdini navijači i u normalnim okolnostima stvaraju veliki pritisak

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman rekao je pred put u Beograd na utakmicu sa Crvenom zvezdom u trećem kolu Top 16 faze Evrolige (21.00 - Sport klub 1) da očekuje tešku atmosferu ali se ne plaši dolaska u srpsku prestonicu.

„Svi znamo da je zbog bolnih događaja, koje ne odobravamo, ovo postalo utakmica visokog rizika. Kontaktirali smo tursku ambasadu u Beogradu i dobili vrlo pozitivne informacije da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bezbednost na najvišem nivou”, objašnjava Ataman za turski „NTV Sport”.

On je potom rekao i šta očekuje u Kombank Areni.

„Naravno, biće teška atmosfera, ali navijači Crvene zvezde i u normalnim okolnostima stvaraju veliki pritisak na protivnika. Jedina mana uoči ovog meča je što putujemo na dan utakmice, na šta nismo navikli. Sada ćemo raditi malo drugačije, čim doputujemo otići ćemo u hotel, gde ćemo odmarati do početka susreta. Naš jedini cilj je da igramo dobru košarku i pobedimo”, naglasio je Ataman.

Turski stručnjak ponovio je da se izvinio zbog svoje reakcije posle utakmice ova dva kluba u Istambulu jer nije znao za tragičan događaj u kome je Marko Ivković izgubio život.

„Bio sam duboko ožalošćen kada sam primio vest o smrti navijača nekih sat-dva posle moje izjave. Već sam se izvinio zbog svog komentara, i sada sam to ostavio iza sebe. Mi smo u Beogradu igrali mnogo puta, i nikada do sada nismo imali nikakvih problema”, zaključio je Ataman.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arojo i Ataman: "Čeka nas teška utakmica"

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2015

Turski klub iz bezbednosnih razloga danas stiže u Beograd, direktno na utakmicu sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na Sportske.net...

Ataman: Publika je bila besprekorna, osećam se izuzetno bezbedno od sletanja u Beograd!

Izvor: Press, 17.Jan.2015, 00:41

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman rekao je posle pobede nad Crvenom zvezdom da je ključ uspeha bilo zaustavljanje Luke Mitrovića i agresivna igra na centru Bobanu Marjanoviću. . Gosti iz Istanbula slavili su večeras...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.