Izvor: HotSport.rs, 03.Jun.2015, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIKANAC POSTAJE SLOVENAC: ‘Zmajčeki’ žele centra Olimpijakosa

Naturalizovani Amerikanci u evropskim reprezentacijama nisu novost i retke su države poput Srbije (gotovo da ih i nema) koje još uvek odolevaju ovom trendu.

Košarkaška reprezentacija Slovenije za predstojeći Eurobasket mogla bi da dobije veliko pojačanje u vidu igrača atinskog Olimpijakosa Brajanta Danstona, kojem je ponuđen pasoš ove bivše jugoslovenske republike.
Danston je u poslednje dve sezone proglašavan za najboljeg defanzivca Evrolige, a može da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igra na pozicijama četiri i pet. Pre dolaska u Olimpijakos igrao je u Južnoj Koreji, zatim za izraelske timove Hapoel Holon i Beni Hašaron, dok je u Grčkoj nastupao i za Aris.
Reprezentacija Slovenije će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi C protiv selekcija Hrvatske koja je domaćin i Holandije, Grčke, Makedonije i Gruzije.
The post AMERIKANAC POSTAJE SLOVENAC: ‘Zmajčeki’ žele centra Olimpijakosa appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.