Proglašena lista “ZA PRAVEDNU SUBOTICU – DSHV – SPP” u Subotici pod rednim brojem 3

Izvor: SandzakPress.net, 12.Maj.2024, 14:24

Proglašena lista “ZA PRAVEDNU SUBOTICU – DSHV – SPP” u Subotici pod rednim brojem 3

Gradska izborna komisija (GIK) proglasila je listu pod sloganom: “ZA PRAVEDNU SUBOTICU – DSHV – Demokratski savez Hrvata u Vojvodini – Stranka pravde i pomirenja – SPP” i nalazi se pod rednim brojem 3. Stranka pravde i pomirenja (SPP) i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini (DSHV) kao koalicija učestvuju na lokalnim izborima u Subotici, koji će se održati 2. juna. Ispred Stranke pravde i pomirenja na 4. mjestu nalazi se Jasmin Ademović, dok se Edin Ademović nalazi na 17. mjestu. SPP i DSHV su na posljednje održanim parlamentarnim izborima također sudjelovali kao koalicija sa listom pod nazivom “Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – Stranka pravde i pomirenja – Bošnjaci Sandžaka, Tomislav Žigmanov...
Pogledaj vesti o: Izbori,   Subotica

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Proglašena izborna lista Kreni-promeni

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2024, 00:00

Gradska izborna komisija proglasila je večeras izbornu listu pod nazivom "Dr Savo Manojlović-I ja sam Novi Sad-Kreni promeni.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.