U ukrajinskom napadu na Belgorod pogođena višespratnica, 19 povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2024, 13:57

U ukrajinskom napadu na Belgorod pogođena višespratnica, 19 povređenih

Na mestu gde se srušio ulaz u 10-spratnu stambenu zgradu u Belgorodu došlo je do ponovnog urušavanja, saopštila je danas pres-služba ruskog Ministarstva za vanredne situacije.
Kako su za Interfaks pojasnile hitne službe, "srušila se krovna ploča, a u to vreme pripadnici spasilačkih ekipa demontirali su konstrukciju", preneo je Interfaks.
Prema rečima vršioca dužnosti ministra zdravlja Rusije Mihaila Muraškog, 17 osoba je povređeno u urušavanju ulaza u stambenu zgradu.
U medicinske ustanove upućeno je 17 povređenih, rekao je on novinarima. Prema poslednjim podacima, spasioci su uspeli da izvuku 12 ljudi iz ruševina. Guverner Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov je ranije danas na Telegram...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ruski istražni komitet: Ukrajina granatirala stambenu zgradu u ruskom Belgorodu, ima mrtvih

Izvor: Danas, 12.Maj.2024

U ukrajinskom bombardovanju pograničnog ruskog grada Belgoroda pogođena je stambena zgrada koja se urušila i u njoj ima žrtava, saopštili su danas lokalni zvaničnici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.