TO JE OMILJENA DISCIPLINA SRBIJE Posle Mileninog HIT odgovora na Aninu podršku, nove MOĆNE REČI pevačice

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 16:39

"TO JE OMILJENA DISCIPLINA SRBIJE" Posle Mileninog HIT odgovora na Aninu podršku, nove MOĆNE REČI pevačice

"Ma, svu podršku imaš!"

Brojne javne ličnosti oglasile su se kako bi komentarisale optužbe na račun učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, kojeg su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić prve javno optužile za seksualno zlostavljanje.

Poruku podrške je uputila i pevačica Ana Nikolić putem objave na svom Instagram profilu.

Među prvima je njenu objavu prokomentarisala upravo Milena koja je napisala poruku kojom nikoga nije ostavila ravnodušnim:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Dugo sam mislila da l' ovo da napišem, a odmah sam pozelela. Ja sam pi*ko Milena! Hvala - glasio je komentar glumice, u kojem je aludirala na reči koje je Ana svojevremeno uputila svom bivšem mužu, u momentu kada su imali nerazrešene račune.

Na ovaj komentar glumice, Nikolićeva nije ostala imuna i odgovorila joj je u svom stilu.

- Ja retko ulazim u komentare. Ma, svu podršku imas, a ja se već zalažem za smrtnu kaznu tj. električnu stolicu i tek ću! A neću ti reći bravo, mada znam koliko ti je hrabrosti potrebno da govoriš javno o ovako osetljivim temama. Ali zamena teza je omiljena disciplina Srbije. Čuj "Bravo" za istinu i iskrenost. Polusvet - napisala je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.