NAPRAVIĆE HAOS! Večeras u Zadrugu ULAZI ONA, svi je znaju, a ZADRUGARI ništa ne slute!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVIĆE HAOS! Večeras u Zadrugu ULAZI ONA, svi je znaju, a ZADRUGARI ništa ne slute!

Biće svašta!

Kao i svakog utorka u Zadruzi će se održati žurka. Kako će se među zadrugarima odvijati čitva situacija, budući da postoji mnogo nerazjašnjenih odnosa i situacija među zadrugarima.

 Sinoć je održano poligrafsko ispitivanje Ermine Pašović, a tom prilikom utvrđeno je da i ona i Bane Čolak, kao i Gagi Đogani govore istinu, ali i lažu za neke stvari. Dakle, stvari ovde nisu crno - bele.

Takođe, Miljana i Zola su još  uvek u lošim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosima, a sve je danas začinio i skandal između Dragane Mitar i njenog novog dečka Edisa Fetića. Naime, Dragani je nakon ulaska počeo da se udvara Vladimir Tomović, a ona izgleda podleže njegovom šarmu.

Kako će se situacija među njima odvijati večeras u toku žurke, ako uzmemo u obzir da će atmosferu dodatno zagrejati i alkohol. Ostaje da vidimo.

Goste će na zabavi, večeras zabavljati Jadranka Barkajtarević.

DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.