Samo za njene oči: I Hames Rodrigez pokazao atribute

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo za njene oči: I Hames Rodrigez pokazao atribute

Red je da konačno objavimo nešto i za ženski deo naše čitalačke publike, pa dame, uživajte, a i momci ako Vam se tako sviđa...

Kako su sve (ili bar velika većina) zvezde svetskog fudbala u jednom trenutku pozirali za vodeće svetske proizvođače donjeg veša. Od Armanija, (Kristijano Ronaldo, Dejvid Bekam) preko Tomija Hilfigera, (Anri) do Kelvina Klajna (Ljunberg, Nakata, Oskar...).

Fudbaleri za te fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobiju astronomske svote novca, a njihove obožavateljke ili obožavatelji priliku da uživaju u izvajanim telima omiljenih igrača. Naravno postoje i oni koji se razgolite iz čiste ljubavi prema svom telu, pa pogledajmo neke od njih:

(FOTO: YouTube screenshot, Calvin Klein, Emporio Armani, Tommy Hilfinger)
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.