TIPSAREVIĆ: Završio sam ATP sezonu, želim zdrav da zaigram u finalu Dejvis kupa

Izvor: Kurir, 23.Okt.2013, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIPSAREVIĆ: Završio sam ATP sezonu, želim zdrav da zaigram u finalu Dejvis kupa

Već duže vreme vučem povredu leve noge i naredni period moram da iskoristim za potpuni oporavak, rekao srpski teniser

BEOGRAD - Srpski teniser Janko Tipsarević objavio je danas da je, zbog povrede, završio ATP sezonu i da mu preostaje da se oporavi do finala Dejvis kupa.

"ATP sezona, koja ove godne svakako nije bila onakva kakvu sam zeleo, je na žalost gotova za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mene. Već duže vreme vučem povredu leve noge i naredni period moram da iskoristim za potpuni oporavak, jer igranje pod bolom nije ni malo zabavno. Trenutno imam jedan cilj u životu: da zdrav zaigram za Srbiju u finalu Dejvis kupa od 15. do 17. novembra u Beogradu. Hvala svima na podršci i razumevanju", napisao je Tipsarević na društvenim mrežama.

Tipsarević je trenutno 28. igrač na ATP listi, a najbolji plasman imao je u aprilu prošle godine kada je bio osmi.

Srbija će u finalu takmičenja reprezentacija u beogradskoj "Areni" igrati protiv Češke.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.