Zvezdini reprezentativci: Babunski odličan, Ristiću mala minutaža, brinu Grujić i Plavšić!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2016, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini reprezentativci: Babunski odličan, Ristiću mala minutaža, brinu Grujić i Plavšić!

Miloš Stojanović jedan od ključnih igrača omladinske reprezentacije

Neće imati mnogo vremena stručni štab Crvene zvezde za pripremu narednog prvenstvenog duela sa Vojvodinom. Crveno-beli su odradili mini pripreme u etno selu Stanišić, ali je kadar bio, razumljivo, osakaćen. Mnogi protagonisti niza od 24 uzastopne pobede imali su obaveze u nacionalnim selekcijama.

Članove stručnog štaba crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najviše mogu da raduju partije mladog veziste Davida Babunskog. Doskorašnji član Barselone bio je u kadru mlade selekcije Makedonije u mečevima protiv Islanda i Francuske. Tim Blagoja Milevskog zabeležio je dva remija. Makedonija je odigrala bez golova protiv Islanda, a svih 90 minuta odigrao je Babunski.

 Prema izveštajima medija iz Skoplja ofanzivni vezista je bio jedan od najboljih igrača na terenu, a više nego solidnu partiju pružio je i na gostovanju Galskim petlovima. Igrao je do 67.minuta kada je mesto prepustio još jednom članu Crvene zvezde na pozajmici u OFK Beogradu Danijelu Avramovskom.

Dakle, Babunski je bio protagonista u selekciji Makedonije što se ne može reći za Mihaila Ristića u reprezentaciji Srbije. On je odigrao svega 20 minuta na gostovanju Andori, a u prijateljskom duelu sa Holandijom nije osetio teren.

Golman koji je trenutno u Bežaniji na pozajmici Filip Manojlović bio je starter protiv Andore, dok je u duelu sa Holandijom prepustio mesto Radunoviću.

Najviše razloga za brigu stručni štab ima zbog povreda Srđana Plavšića i Marka Grujića. Zvezdin Atom Mrav je dobio udarac u Novom Pazaru,prepustio je obaveze mlade selekcije, pa je krajnje neizvestan za duel protiv Vojvodina. Slična konstatacija važi za Marka Grujića koji je trenutno na turneji sa A timom, ali je trenirao smanjenim intenzitetom.

Odličan utisak ostavio je kapiten omladinske selekcije Miloš Stojanović. Bio je bolji deo štoperskog tandema u mečevima sa Danskom i Crnom Gorom.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našem Fejsbuk stranici

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.