Zvezdin biser blista: U kojem god sastavu da nastupimo, mi pobedimo

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin biser blista: ''U kojem god sastavu da nastupimo, mi pobedimo''

Jedan od najmlađih u ekipi Crvene zvezde Uroš Račić iz meča u meč postaje sve više svestan snage aktuelnog sastava crveno-belih.

Zvezda je večeras upisala i petu pobedu u isto toliko mečeva u Superligi ove sezone i izdvojila se na čelu tabele, sa tri boda više od Vojvodine i Partizana.

Ovoga puta savladana je Bačka na ''Rajku Mitiću'' sa 3-1, a konačan rezultat postavio je mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vezista Uroš Račić u finišu meča.

Posle utakmice, Račić je u izjavi za klupski sajt otkrio da je večeras ostvario svoj dugogodišnji san.

''Ovaj trenutak sam čekao od kada sam počeo da treniram fudbal, da postignem gol u crveno-belom dresu i to na Marakani. To što sam radost podelio sa našim navijačima mi neopisivo znači. Nestrpljivo sam iščekivao pogodak, ali došao je u pravom trenutku da mi još više podigne samopouzdanje pred važne mečeve koji nas očekuju.

Bitan faktor kod mog gola bila je i sreća. Milijaš je izveo korner i lopta me je preskočila. Babić je udario glavom, ona se odbila od prečke i tek tada stigla do mene. Nadam se da ću još mnogo golova postići u Zvezdi, a ovaj debitantski posvećujem svojoj porodici'',
istakao je Račić.

Crveno-beli su večeras nastupili bez nekolicine standardnih prvotimaca, ali to se nije osetilo kada je rezultat u pitanju.

''Raduje činjenica što sa kojim god sastavom da nastupimo zabeležimo pobedu. Ko god da se u četvrtak nađe na terenu protiv Krasnodara siguran sam da će ostaviti poslednji atom snage kako bismo trijumfovali'', zaključio je Račić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.